Web Analytics Made Easy - Statcounter

 بازار فارکس در حال تغییر است و به صورت چرخه ای تغییر می کند. این بدان معنی است که معمولاً یک سری شرایط در فارکس وجود دارد که رفتار قیمت تا حد امکان قابل پیش بینی است. و اگر ما بتوانیم قیمت را پیش بینی کنیم، می توانیم در سرمایه گذاری در بازار فارکس کسب درآمد کنیم. یک سؤال باقی می ماند: بر چه مبنایی می توان حرکت بازار را پیش بینی کرد؟

 

قوی ترین ابزاری که میتوان از آن در بازارهای سرمایه مخصوصا فارکس برای موفقیت استفاده کرد ابزار تحلیل تکنیکال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه به بررسی مختصر و مفید درباره تحلیل تکنیکال می پردازیم.

 

 

تحلیل تکنیکال چیست؟

برخی نکات به صورت عمومی برای الگوهای قیمتی به عنوان بارزترین ویژگی برای تحلیل تکنیکال مربوط می شود که در صورت رعایت این نکات می توان به بهترین الگوریتم های قیمتی دست یافت که این امر می تواند در روند افزایش سرمایه در بلند مدت کمک شایان به ذکر کند

 

تحلیل تکنیکال پیش بینی حرکت قیمت ها بر اساس تحلیل حرکت گذشته در نمودار قیمت است. اصول پایه تجلیل تکنیکال توسط چارلز داو منتشر شد. گرچه این تحلیل مبتنی بر مشاهدات مربوط به بورس سهام بود، اما نظریه ای که او ارائه کرد در بازار فارکس نیز به خوبی عمل می کند. مقدمات آن شامل سه فرضیه است:

بازار (قیمت) همه چیز را در نظر می گیرد. در معاملات فعلی و حرکت بازار، تمام روندها، احساسات معامله گرها و سایر عواملی که ممکن است در شکل گیری قیمت فعلی تأثیر بگذارد قبلاً در نظر گرفته شده است. تاریخ تکرار می شود. مشاهدات داو نشان داده اند كه ساختارهای بازار، مانند تغییر سقف ها و كف ها، نسبتاً پايدار بوده و با گذشت زمان تمايل به تكرار دارند. روندهای قیمت دائماً حضور دارند و یکدیگر را تکمیل می کنند. قیمت به صورت تصادفی حرکت نمی کند و در هر لحظه از زمان حرکتی غالب وجود دارد: بالا، پایین یا پهلو.

از تئوری تا عمل، ابزارهای زیادی برای پیش بینی قیمت با استفاده از تحلیل تکنیکال وجود دارد.

 

 

 

ابزارهای خطی

ابزارهای تحلیل تکنیکی خطی با مجموعه ای از خطوط ارائه می شوند: عمودی، افقی و روند. خطوط عمودی به عنوان راهنمای خوبی برای شروع یک موج معامله جدید و نشانه ای از انتشار اخبار مهم هستند. خطوط افقی به شما امکان می دهد کانال قیمت روند (خطوط پشتیبانی و مقاومت) را ترسیم کنید. شکستن این سطوح معمولاً نشانه تغییر روند در بازار فارکس است. خطوط روند اجازه می دهد روند فعلی را ارزیابی کنید.

 

شاخص ها

این یک ابزار جهانی است که به شما امکان می دهد نه تنها بطور خودکار خطوط، امواج و سطوح مختلف را در نمودار جفت ارز ایجاد کنید، بلکه پارامترهای لازم مانند وضعیت بازار، جهت و قدرت روند را نیز تعیین کنید و حتی به شما نسبت به بازگشتی های آینده هشدار می دهد.

 

الگوهای تحلیل تکنیکال

الگوهای تحلیل تکنیکال یا الگوهای نمودار قابلیت تحلیل و تکمیل تحلیل شما را بصورت کیفی فراهم می کند. همانطور که می دانید نمودارهای جفت ارز روندهای خاصی را دنبال می کنند. بنابراین با کمک الگوها می توان هم ادامه روند و هم بازگشتی آن را پیش بینی کرد.

 

نکات عمومی مربوط به الگوهای قیمتی در تحلیل تکنیکال:

برخی نکات به صورت عمومی برای الگوهای قیمتی به عنوان بارزترین ویژگی برای تحلیل تکنیکال مربوط می شود که در صورت رعایت این نکات می توان به بهترین الگوریتم های قیمتی دست یافت که این امر می تواند در روند افزایش سرمایه در بلند مدت کمک شایان به ذکر کند. در زیر به صورت کامل به آن ها توضیح داده شده است:

در حین تشکیل دادن یک الگوی نموداری در تحلیل تکنیکال تغییر حجم معادلات می تواند به عنوان یک ابزار کمکی برای تایید کردن و صحت و قدرت الگو باشد. هر یک از این الگوهای قیمتی طبق ماهیت خود دارای یک هدف نموداری که به صورت از پیش تعیین شده است می باشد. برای این که انتظارات تحقق یابد این عمل کاملا وابسته به روند بازار می باشد. در صورت زمان بر بودن شکل گیری یک الگو این انتظار از الگو می رود تا موجب حرکات قیمتی بزرگتری در آینده باشد. اکثر الگوهای نموداری در تحلیل تکنیکال دارای شباهت زیادی در جزییات به همدیگر هستند برای همین علت باید دقت کافی در تمیز دادن آن ها از همدیگر به عواملی همچون تغییر حجم معادلات و شکست های قیمتی و .. داشته باشید.

افزایش حجم معامله ها در حین خارج شدن قیمت از مناطق مقاومت و نواحی حمایت شده یکی از بهترین روش ها برای تشخیص دادن شکست می باشد برای همین علت موقع استفاده از الگوهای قیمتی باشد به این نکته ی مهم همواره دقت کافی داشته باشید.

 

برای این که الگوهای نموداری از قدرت بیشتری برخوردار باشد به اعتقاد برخی از صاحب نظران باید در طول تشکیل دادن این الگو ها, حجم معادلات در نقطه های کف و سقف الگوی قیمتی در تحلیل تکنیکال همواره از سمت چپ به راست نمودار دارای کاهش باشد و در نقطه شکست می توان شاهد افزایش یافتن حجم معامله ها شد.

 

 

فیبوناچی در تحلیل تکنیکال چیست؟

در بازار سهام فیبوناچی عبارت است از خط های مقاومت و حمایت که حرکت قیمت های سهم در بین این دو سطح رخ می دهد. و می توان با بررسی نمودار در نقطه های حمایت و مقاومت اقدام به خرید و فروش سهم خود را کرد. استفاده از درصدهای فیبوناچی دارای اهمیت فوق العاده ای می باشند  که روش بدست آمدن اکثر این درصدها از نسبت درصدها ما بین همین عددهای فیبوناچی می باشد. هر کدام از اعداد به غیر از عددهای اولیه ی سری اعداد فیبوناچی 1/618 هم عدد ما قبل خود می باشد و عر عدد 0.618 برابر از عدد بعد خود می باشد. به وسیله همین سری اعداد به راحتی می توان پیش بینی وضعیت قیمت سهام را در آینده کرد. به این صورت که اعداد فیبوناچی از صفر و یک آغاز شده و عدد بعدی جمع دو عدد کناری می باشد به صورت زیر:

0 1 2 3 5 8 13 21 34 55 89 .......

این روش علاوه بر این که کمک شایان به ذکری در پیش بینی در قیمت ها در تحلیل تکنیکال بورس برای ما می کند بلکه در چرخه ی زمانی نیز موجود بوده که در صورت ترکیب این دو با هم یعنی ترکیب زمانی و قیمتی می توان تحلیل های خیلی دقیق را ارائه داد. سه دلیل اساسی برای استفاده از فیبوناچی به این صورت می باشد:

تعیین نمودن حد ضرر یافتن روند صعودی و نزولی قیمت ها پیدا نمودن سطح های مقاومت و حمایت

مقاومت: تغییر در قیمت زمانی رخ می دهد و اتفاق می افتد که قیمت در نمودار به این نقطه رسیده باشد. و برای فروش سهام بهترین نقطه در این قسمت می باشد.

حمایت: زمانی که قیمت نزدیک این نقطه قرار بگیرد به معنای این است که تغییری در حال رخ دادن است و نقطه ی خریداری سهام در این قسمت از نمودار موجود می باشد.

 

  

 

این بود مختصری توضیح درباره آموزش فارکس و تحلیل تکنیکال امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد.برای اطلاعات بیشتر درباره بورس و بازار فارکس همچنین ابزار تحلیل تکنیکال به سایت چارت ایران آموزش بورس مراجعه کنید.

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: تکنیکال تحلیل آموزش بورس بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۱۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز‌های منفی شاخص کل بورس

محمد غفوری کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در جریان معاملات امروز ۱۲ اردیبهشت بازار سرمایه شاخص کل بورس با کاهش ۳ هزار و ۹۰۱ واحدی در تراز ۲ میلیون و ۲۶۴ هزار واحدی ایستاد. شاخص کل هم وزن نیز افزایش ۴۲ واحدی در تراز ۷۵۰ هزار و ۸۴۳ واحدی قرار گرفت.

این کارشناس بازار سرمایه در ادامه اظهار کرد: حجم معاملات امروز بازار سرمایه ۶ میلیارد و ۹۰۰ میلیون برگه سهم به ارزش معاملاتی حدود ۳ هزار و ۶۱۰ میلیارد تومانی ثبت شده است. امروز همچنین ۲۳۹ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی‌ها از بازار سهام خارج شد.

او افزود: امروز ۶۰ درصد بازار به عبارتی ۴۲۴ نماد در محدوده مثبت و ۴۰ درصد در محدوده منفی به کار خود پایان پایان دادند. امروز تعداد خریداران حقیقی در بازار ۹۸ هزار کد و تعداد فروشندگان حقیقی ۱۰۴ هزار کد بود. همچنین امروز صندوق‌های با درآمد ثابت شاهد ورود بیشترین میزان نقدینگی بودند و بیشتر خروج نقدینگی حقیقی‌ها به صنعت فرآورده‌های نفتی اختصاص یافت.

غفوری می‌گوید: این روز‌ها بازار کاملا بی رمق دنبال می‌شود و بازار در حالت بی میلی است و هیچ موتور محرکی با وجود ارزان بودن بازار دیده نمی‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • آخرین جزئیات از زمان رونمایی صندوق پوشش ریسک بازار سرمایه اعلام شد + فیلم
  • دلیل آرامش نسبی قیمتها در بازار خودرو
  • بهبود وضعیت بورس محتمل است/ مردم از طریق سبدگردان‌‎ها وارد بازار سرمایه شوند + فیلم
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • تداوم خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز‌های منفی شاخص کل بورس
  • بازار سرمایه هفته را کاهشی به پایان برد
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • عبور از دژاووی بورسی
  • کدام خودروی سایپا 700 میلیون تومان شد؟