Web Analytics Made Easy - Statcounter

هم اکنون سهامیر بعنوان تخصصی ترین مرکز با سابقه در کشور بوده که می تواند دوره های اصولی و استاندارد را در حوزه اکسپرت نویسی برای عموم برگزار کند.

به گزارش برنا، در این گزارش قصد داریم به معرفی علم اکسپرت نویسی در بازار مالی فارکس و همچنین معرفی بهترین مرکز اموزش اکسپرت نویسی در کشور بپردازیم ، در ادامه با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکسپرت نویسی و اموزش زبان های برنامه نویسی تحت زبان اختصاصی MQL یکی از مهمترین و بالاترین سطوح معامله گری ، تحلیلگری و سرمایه گذاری در بازار جهانی فارکس بشمار می آید .

بواسطه اموزش اکسپرت نویسی و بکارگیری دستورات کدینگ MQL قادر خواهیم بود استراتژی و تکنیک معاملاتی خود را به یک ربات تبدیل کنیم که بدون نیاز به حضور ما می تواند در بازار فارکس و متناسب با استراتژِ معاملاتی ما فعالیت کند .

بواسطه استفاده از دستورات کدنویسی در زبان اختصاصی MQL می توانیم استراتژی و دستورات تحلیلی در بازار فارکس را به زبان کد و کامپیوتر در آوریم بگونه ای که این استراتژی توسط نرم افزار متاتریدر قابل اجرا خواهد بود .

برای نوستن دستورات برنامه نویسی تحت بستر MQL باید از یک محیط ویرایشگر کد با نام meta editor  استفاده نماییم ، کدهای برنامه نویسی mql در سه نسخه MQL3   و  MQL4  و  MQL5 برای عموم در دسترس میباشد و کاربر میتواند با بکارگیری این دستورات فرایند نگارش استراتژی معاملاتی خود را در بستر کد آغاز نماید . همچنین در محیط ویرایشگر کد MQL قادر خواهیم بود ابزارهایی همچون اندیکاتور ، اسیلاتور و اسکریپت ها را کد نویسی نماییم.

مزایای اکسپرت نویسی :

عدم تاثیر پذیری از حیجانات روانی موجود در بازار اجرای خودکار دستورات معاملاتی در بازار و بدون نیاز به حضور کاربر قابلیت استفاده چندباره و همیشگی برای تعداد زیادی حساب سرعت بسیار بالا در اجرای دستورات امکان آزمودن استراتژی در گذشته بازار و ......

بررسی و معرفی بهترین مرکز اموزش اکسپرت نویسی در کشور:

موسسه سهامیر با دارا بودن بالاترین رتبه اموزش تخصصی در زمینه اکسپرت نویسی بعنوان بهترین اموزشگاه اکسپرت نویسی در کشور بشمار می آید ، این مرکز اموزش عالی با سابقه 30 ساله در بازارهای سرمایه گذاری و معاملاتی فارکس و داشتن ربات های شناخته شده در سطح بین الملل میتواند یک گزینه مناسب برای گذراندن دوره اموزشی اکسپرت نویسی برای هر کسی باشد.

مزایای دوره های اموزش اکسپرت نویسی در سهامیر به شرح زیر عنوان میشود:

برگزاری دوره های اموزشی در بالاترین سطح علمی و تخصصی در کشور پشتیبانی 6 ماهه و نظارت مستمر بر عملکرد دانشپذیر برگذاری دوره های اموزش اکسپرت نویسی به سه طریق حضوری ، غیر حضوری و بسته های اموزش افلاین امکانات مجهز اموزشی برگزاری دوره های اموزش اکسپرت نویسی در دو نوبت صبح و عصر برگزاری دوره های اموزش اکسپرت نویسی در دو گروه عمومی و خصوصی برگزاری دوره های اموزش اکسپرت نویسی در دو ترم کوتاه مدت و یا میان مدت اعطای گواهینامه بین المللی در حوزه اکسپرت نویسی همکاری با مراکز بین المللی و  سرمایه گذاری همچون UNINANCE اروپا

با اندکی تحقیق و بررسی در خصوص این موسسه دریافتیم که هم اکنون سهامیر بعنوان تخصصی ترین مرکز با سابقه در کشور بوده که میتواند دوره های اصولی و استاندارد را در حوزه اکسپرت نویسی برای عموم برگزار کند و همچنین میتواند از سهامیر بعنوان بهترین انتخاب برای متقاضیان فراگیری علم اکسپرت نویسی نام برد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برگزاری دوره های اموزش مرکز اموزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۱۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی ۱۰۷ برگزیده دومین دوره جشنواره شهید آوینی در شیراز

ایسنا/فارس برترین‌های دومین جشنواره شهید آوینی معرفی شدند و از ۱۰۷ نفر از دانشجویان سراسر کشور تقدیر بعمل آمد.

دومین جشنواره سراسری قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی به‌همت معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه شیراز و با حمایت اداره‌کل سازمان امور دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت علوم برگزار شد و برگزیدگان این جشنواره امروز، ۱۳ اردیبهشت‌ماه در تالار فجر دانشگاه شیراز معرفی شدند.

بر این اساس، در بخش قرآنی و در زمینه قرائت و تحقیق، صادق قاسم زاده، محمدرضا شیرازی، حمیدرضا حیدری، رضا توفیق زاده، سیدمحمدکریم افضلی، معصومه حمیدی، زهرا سینافر و ریحانه قصری به عنوان نفرات برتر معرفی شدند.

در بخش ترتیل، جلال رضایی تیجی، امین رئوف، علیرضا طاهری، امیررضا خانبابائی فسقندیس، محمد شادور، رقیه رضایی، فاطمه چایی بناب و اکرم حاتم زاده و در بخش اذان نیز  سیدمحمدطاها اطهری، بهروز ساعد، محمدرضا شیرازی و علیرضا طاهری برگزیده شدند.

در بخش حفظ جزء تا کل قرآن کریم نیز مجتبی شکرانه، سید حسن حسینلر، امیر ابراهیمی صفر قلعه، رسول رضایی اصفهانکی، فاطمه مواساتی قنواتی، مهسا نیکخو ساری قیه، حوریه تبیانیان، فاطمه انتظاری، مهران رحیمی، عباس فردی آرائی، سینا اشرفی، معصومه قلی زاده بالدرلو، منا ترکی، شهناز مهدیه  نجف ابادی، محمد میرمحمدیان، مجتبی صالحی فر، عارف آق، ساجده روستایی زاده شورکی، عاطفه ابراهیمی سروعلیا، فاطمه ستمکش ارانی، حانیه سبحانی، هادی مکرمی، مهدی صادقی، کوثر تبیانیان، فاطمه بازرگان، محمد شادور، محمدرسول تکبیری، امیرحسین حسین پور، فائزه السادات قریشی نسب و طیبه برخورداری شریف آبادی حائز رتبه‌های برتر شدند.

در بخش صحیفه سجادیه، فاطمه حسینی زاده ، محمدرسول تکبیری، فاطمه نایینی، فاطمه انتظاری،سجاد رضائیان  و علی محمد اسمعیلی به عنوان نفرات برتر معرفی شدند و رسول رجایی، هادی مکرمی، امیر مالمیر، علی محمد اسمعیلی و مهدی علی‌پور در بخش حفظ موضوعی قرآن برگزیده شدند.

ضمن اینکه علی محمد اسمعیلی، شهلا کاظمی میرکی، سیده ساناز کاسب، فاطمه سوری، مهدی مهرابی و ثنا شیرعلی نیز در بخش نهج‌البلاغه به ‌عنوان برترین‌ها شناخته شدند.

در بخش ادبی و در زمینه داستان کوتاه، سیدمهدی موسویان، دنیا اسکندرزاده، محمدرضا یزدانی‌نژاد، فاطمه‌سادات عمرانی و مهسا پرمو به عنوان نفرات برگزیده معرفی شدند و در بخش شعر نیز قاسم بای، فاطمه حلیمیان، محمد جباری، فاطمه هوشنگی شایان، رضا احسانپور، حسین عبدی و پیمان رفیعی پور، برتر شدند.

در بخش نقاشی، کوثر سابقی نژاد، حمیدرضا حیدری، سیده حورا طیب، فاطمه لطفی و محمدرضا کنعانی هرندی نفرات برتر شدند و در بخش خوشنویسی رتبه‌های برتر به سیدعلیرضا مطلبی، حامد شاه حسینی، علی عابدینی، محمدابراهیم کاظمی، مهسا سالاری و امین زنجانی اختصاص یافت.

مهدی جهانبخش، مرتضی رحمتی، محمدعلی حیدری و مصطفی محسنی در زمینه طراحی پوستر برگزیده شدند و مهدی جهانبخش، معظمه محمودی و کوثر سابقی نژاد نیز در بخش تصویرسازی به مقام‌های برتر دست یافتند.

بالاخره در بخش عکاسی نیز مهدی ایمانی، مهسا ربیعی گندمان، محمد آهنگر، یاسمین پارسا، سیدمحمدرضا حسینی نسب، نرگس امامی راد، علی دهقان، زهرا محمدحسینی، آریان انصاری و احسان باقری به مقام‌های برتر دست یافتند.

به گزارش ایسنا، در دومین جشنواره فرهنگی هنری شهید آوینی بیش از سه هزار اثر فرهنگی هنری از دانشگاه‌های مختلف کشور مورد بررسی قرار گرفتند.

اولین دوره این جشنواره، اسفندماه سال ۱۴۰۱ در تهران برگزار شد و قرار است سومین دوره جشنواره شهید آوینی نیز در شهر رشت برگزار شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • معرفی برگزیدگان جشنواره رشد در هرمزگان
  • معرفی تیم‌های جام جهانی فوتسال/ تیم ملی ایران درمیان غول های دنیا
  • ترکیب منتخب دور رفت نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا؛ جیدون سانچو بهترین بازیکن
  • بهترین وزیر آموزش و پرورش بعد از انقلاب که بود؟
  • معرفی ۱۰۷ برگزیده دومین دوره جشنواره شهید آوینی در شیراز
  • بهترین دوره آموزشی تعمیرات موبایل برای خانم‌ها 
  • اتریوم و کاردانو چه تفاوتی دارند؟
  • مجوزاستخدام شش هزارنفر درآموزش وپرورش سیستان وبلوچستان
  • معرفی نامزدهای کسب جوایز بهترین‌های فوتبال فرانسه در سال ۲۰۲۴
  • معرفی بهترین مستندهای جهان